Fiksni tečaj konverzije valute: 1 EUR = 7,53450 kn

IGRAČKA VATROGASNI KAMION MB SPRINTER U02532 BRUDER

Cijena: 355,00 kn

Special Price 319,50 kn

Cijena47.12 EUR

42.4 EUR

Dostupnost: Na skladištu

Cijena: 355,00 kn

Special Price 319,50 kn

Opis

Opis

Opis

IGRAČKA VATROGASNI KAMION MB SPRINTER U02532 BRUDER

MB Sprinter i dalje je jedan od najuspješnijih modela u kategorijama malog kamiona.

Njegova univerzalna primjena u kombinaciji sa širokom raznolikosti gornjih tijela čini ga nezamjenjivim u trgovini, u građevinskoj industriji, za lokalne vlasti, za uređenje okoliša i kao interventna vozila.

Povećana je upotreba "manjih" vatrogasna vozila za gašenje požara na teško dostupnim mjestima kao što su uske starogradske uličice.

Sprinter se pokazao vrlo pogodnim za ovakve zadatke zahvaljujući velikoj pokretljivosti.

BRUDER je razvio takvo servisno vozilo i uključivao je mnoge realne funkcionalne detalje.

Posebna pažnja posvećena je sklopivim gramofonskim ljestvama i košara za spašavanje i sprej za vodu koji u potpunosti funkcionira, uključujući vidljive spremnik za vodu i cilindar za podizanje.

Snap-down stabilizatori, razni alati kante i signalna sirena i svjetlo koje funkcioniraju baš kao u stvarnom životu upotpunite sjajni faktor zabave ovog vozila.

KABINA VOZAČA: vrata se mogu otvoriti AUTO MOTORNO TIJELO: spremnik za vodu se može napuniti ŠASIJA: gazeće gume TINKA. PRIBOR: MODUL SVJETLA I ZVUKA (KAMIONI) UKLJ. BATERIJA, ART.-NR. 02801: funkcija automatskog isključivanja nakon približno 18 sekundi odgovarajuća funkcija se odmah isključuje pritiskom na više puta zvuk sirene može se prebaciti s američke verzije na Europska verzija s prekidačem u odjeljku za baterije četiri različite funkcije; sirena, buka motora, trepćuće svjetlo i zvuk sirene, svaki se aktivira pritiskom na tipku POKRET / FUNKCIJA: funkcionalna pumpa UOBIČAJEN: Kompatibilan sa slikom

UPOZORENJE! Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci. Opasnost od gušenja - mali dijelovi. Preporučena dob: prikladno od 3 godine za igranje u zatvorenom i na otvorenom Primio nagradu Spiel Gut; za više informacija posjetite spielgut.org proizvedeno od visokokvalitetne plastike poput ABS-a Ljestvica 1:16

Šifra 16116
PROIZVOĐAČ BRUDER
Primjena Ne
Zemlja porijekla EU
Kataloški broj U02532
Recenzije

Recenzije kupaca

Recenzija "IGRAČKA VATROGASNI KAMION MB SPRINTER U02532 BRUDER "

Napišite recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.

SLOBODNO NAS NAZOVITE

099 309 56 68

Saznajte među prvima

Tražite savjet?

Pitajte nas

* Obavezna polja

Sjetva ratarskih kultura, takozvanih okopavina (kukuru...