Prodaja rezervnih dijelova za traktore i kombajne

Odaberite svoju valutu

BRUDER U03155 JOHN DEERE 7R 350 s utovarivačem i prikolicom igračka

Cijena: 480,00 kn

Special Price 432,00 kn

Cijena63.71 EUR

57.34 EUR

Dostupnost: Na skladištu

Cijena: 480,00 kn

Special Price 432,00 kn

Opis

Opis

Opis

Moderna poljoprivreda više nije zamisliva s modernim traktorima. Kako posao farmera nije samo složen, već i pun izazova, potrebna im je prava tehnologija. Traktori serije John Deere 7R kombiniraju malu ukupnu težinu s visokim performansama. Ovaj agilni traktor ne samo da ubrzava transport, već i pokreće svaku operaciju naprijed.

Ovaj važan traktor je nov u BRUDER-u, gdje se može naći u svijetu poljoprivrednih tema. U skladu s Bruderovim motom “Baš kao prava stvar”, traktor je opremljen mnogim realističnim detaljima. Poklopac se otvara i pokazuje impresivan motor. Vrata se mogu otvoriti i ponuditi opcijski dostupan prostor za bworld figure u modernoj kabini. Tipično za BRUDER je izvrsna upravljivost i udobnost u vožnji zbog ugrađene oscilirajuće osovine kao i produžetka upravljača koji se može umetnuti kroz klizni krov.

Ovaj set također sadrži prikolicu s tandem osovinom u John Deere bojama. Prikolica ima funkciju naginjanja. Gornje bočne ploče se mogu ukloniti, a donje bočne ploče mogu se otvoriti na 3 strane.

Međutim, zahvaljujući stražnjoj spojnici traktora podesivoj po visini, mogu se koristiti i sve ostale prikolice u svijetu poljoprivredne tematike, a također se mogu utovariti u isto vrijeme s postojećim prednjim utovarivačem.

Šifra 20208
PROIZVOĐAČ BRUDER
Primjena Igračka za djecu
Zemlja porijekla EU
Kataloški broj Ne
Recenzije

Recenzije kupaca

Recenzija "BRUDER U03155 JOHN DEERE 7R 350 s utovarivačem i prikolicom igračka"

Napišite recenziju

Samo registrirani korisnici mogu pisati kritike. Prijavite se ili se registrirajte.

SLOBODNO NAS NAZOVITE

099 309 56 68

Saznajte među prvima

Tražite savjet?

Pitajte nas

* Obavezna polja

Sjetva ratarskih kultura, takozvanih okopavina (kukuru...